shared a status
6 days ago
Jag är bortrest de närmsta två veckorna, så om det skall bli något spel då får någon annan ta initiativ. Räkna med spel 30/7.

shared a status
1 week ago
Jag har fått förfrågan från Sverok om att vara med och visa upp vår verksamhet på två olika evenemang: Tid: Lördag 1 sep, kl 10-13 (samling kl 9:15) Plats: Ångströmslabratoriet, Lägerhyddsvägen 1 Vad: Föreningsmässa för de nya teknolog- och datavetarstudenterna Tid: Lördag 8 september, kl 13-17 (samling en stund innan, för att ställa i ordning) Plats: Uppsala stadsbibliotek, Svartbäcksgatan 17 Vad: Uppsala Kulturnatt Jag tycker att detta är två bra möjligheter att visa upp vår verksamhet och kunna rekrytera fler medlemmar. För att kunna vara med bör vi vara minst fyra personer så att vi själva först kan visa hur det går till och sedan kan vi låta deltagarna testa att hoppa in. Jag kan den 1 sept, men inte den 8 sept, så om vi skall vara med på Kulturnatten så måste någon annan vara ansvarig för det. Jag har frågat Sverok när de vill ha besked från oss. Jag återkommer med mer info.

shared a status
1 week ago
Any chance we're having this week's session today, since it got cancelled for Monday?

shared a status
2 weeks ago
Jag har varit i kontakt med Malmö och Göteborg och lagt fram förslaget att ordna en stadsmatch i MCR. De är positiva och planen är att det skall bli i Malmö någon gång i oktober eller november. Exakt datum och spelform återstår att komma fram till. Hör av er till mig om ni är intresserade av att vara med och vilka datum som skulle passa.

shared a status
1 week ago
Detta är för att pejla intresse för stadsmatchen i MCR i Malmö mellan Uppsala, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Om du är intresserad av att vara med, ange de datum som kan fungera. Observera att detta inte är en bindande anmälan, utan bara så att vi kan bestämma datum. Det går bra att klicka för flera alternativ.


shared a link
2 weeks ago
Partiet var länge väldigt jämnt, men sedan gjorde Felipe ett ryck. Petter kom dock tillbaka och i sista handen slutskede behövdes en last tile för att få ihop tillräckligt med poäng. Felipe trodde att bambu 8 var säker efter att alla de andra tre slängt just den brickan, och därmed blev han snuvad på segern.