Petter Ranefall
16 hours ago
Nästa vecka är Petter och Annika på turnering i Schweiz + några dagar semester, så det blir nog svårt att spela på Polacksbacken. Ta gärna initiativ och spela hemma hos någon om ni vill. En annan sak ni kan fundera på under tiden är att det skulle vara trevligt om vi hade en logga för Uppsala Mahjong. Då skulle vi kunna ha den på diverse saker, t.ex. t-shirts. Vi kan diskutera detta närmare vid senare tillfälle, men börja gärna skissa redan nu.

Petter Ranefall
2 days ago
Kamp om vem som skulle bli ny rankingetta denna vecka. Både Christophe och Annika hade teoretiskt chansen att gå upp i topp. Chansen fanns kvar för båda ända till sista handen, då de behövde varsin ganska stor självdragen för att vinna. När detta inte skedde så förblev ordningen oförändrad. Nästa helg är Annika och Petter på mahjongturnering i Schweiz och stannar och turistar några dagar, så om någon vill spela på måndag så måste någon ta initiativ till det.

Petter Ranefall
1 week ago
Annika vann de tre första händerna och hade en till synes säker ledning, men Bibbi kom igen och gjorde 7 mahjonger, varav 3 självdragna. Kampen om tredjeplatsen var väldigt jämn och slutade med att Felipe och Christophe delade på den.Petter Ranefall
2 weeks ago
Sex spelare vid detta extra speltillfälle. Trevligt med besök av Niklas från Göteborg och med kanelbullar som Bibbi och hennes svärmor tagit med. Felipe drog stadigt ifrån till en ohotad seger. Sedan var det jämnt. Ett tema för kvällen var "Never argue with success". Vid några tillfällen försämrade spelare sina möjligheter, men lyckades vinna handen ändå.

Petter Ranefall
2 weeks ago
Många självdragna i kväll (7 st). Christophe gjorde 4 av dessa så segern blev väldigt klar.

Petter Ranefall
2 weeks ago
Någon mer som tänker komma på mahjong idag? Just nu är vi bara tre anmälda så vi behöver minst en till.

Petter Ranefall
3 weeks ago
Annika tog tidigt en klar ledning och kunde vinna ohotad. Bakom henne var det en hård kamp mellan Bibbi och Felipe. När ingen lyckades göra mahjong i sista handen lyckades Bibbi hålla undan med en poäng och ta andraplatsen.